Seară de dezvoltare personală cu Camelia Potârniche și Raluca Jurcă

Seară de dezvoltare personală cu Camelia Potârniche, Partener LMI Spania și Raluca Jurcă, Fondator Moods – Atelier de creație vestimentară și Flow creative – Agenție de publicítate – „Obstacolele din trecut, oportunitățile de dezvoltare din prezent”

 Consilierul pentru dezvoltare personală facilitează accesul persoanelor la resursele interioare proprii, dezvoltă talentele și potențialul uman, îmbunătățește calitatea vieții personale și profesionale a celor interesaţi să progreseze în plan individual sau colectiv și contribuie la realizarea obiectivelor și aspirațiilor acestora.

 Beneficii – dezvoltare personală pe plan fizic, mental și emoțional, autocunoaștere experiențială și reviewing, validare personală, energie pozitivă, stare de bine, schimbare și transformare, împlinire de sine. 

 Definită uneori și auto-dezvoltare, dezvoltarea personală se referă la activitățile și experiențele care îți îmbunătățesc viața, sub toate aspectele ei: relațiile cu ceilalți, carieră, sănătate, educație și dezvoltare profesională dar și spiritualitate.

„Citește românește, gândește românește, trăiește și simte românește“, un proiect inițiat de Asociación Socio-Cultural Romanati. „Lee y piensa en rumano, vive y siente Rumania” – „Noche Temática Intercultural”, un proyecto iniciado por la Asociación Socio Cultural Romanati

#centroculturallatierratracia #asociacionromanati #DepartamentulPentruRomâniiDePretutindeni #DRPRomania https://www.facebook.com/drpromania #DRPRomânia