Ziarul românilor din Andalucía

Frați de grai, frați de trai

Ziarul românilor din ANDALUCÍA

Redactor Șef:

Mircea G. Florescu

Redactor – Șef Adjunct:

Adina Alexandrescu

Redactori:  

Andra Fornea

Peterjuan Gómez Alcaide

Sorin Bălășcău

Nicoleta Talpa

Titi Sultan

Colaboratori:

Camelia Potârniche

Gabriela Gyongy Mihuț

Elena Hincu

Valeru Ciurea

Cristian Segărceanu

Andreea Constantinescu

Despre noi

Proiectul jurnalistic pe care îl lansăm cititorului român din Andalucía este conceput astfel încât să ofere cititorilor toate informaţiile necesare, activitatea editorială fiind axată pe oferirea de ştiri şi articole utilitare. Conţinutul editorial este prezentat într-o manieră obiectivă, clară şi pe înţelesul tuturor.

Plecând de la așteptarea legitimă că o publicație orientată cu precădere spre mediul cultural are ca laitmotiv tradiţia, cultura şi arta vom promova, în concordanță cu valorile etice fundamentale, ideea că beneficiul obținut de cititori reprezintă plusvaloare pentru întreaga societate.

Ne vom concentra pe știri exclusive, analize, investigații, informații și subiecte cu abordări care lipsesc din agenda publică. Vom publica zilnic informații proaspete, selectând însă, doar acele știri de strictă actualitate, cu adevărat importante pentru public.

Separat de zona destinată informațiilor, găzduim articole de opinie, scrise atât de jurnaliști ai publicației, cât și de autori externi. Oameni de cultură vor scrie cu regularitate comentarii, alături de texte de opinie trimise de oameni de afaceri, manageri de top, personalități din diverse domenii. 


Cine dorește să scrie la publicația noastră este invitat să ia legătura cu redacția.


Credem că fundamental pentru oricine este dreptul de a se face auzit. Susţinem libertatea presei, libertatea de expresie, de credință şi de asociere.

Încercăm să fim o voce a celor care nu pot vorbi singuri. Încercăm să prezentăm și să subliniem umanitatea care ne leagă manifestând doza cuvenită de toleranță și cumpătare în exprimarea opiniilor. Credem că aceste valori sunt singurele care asigură viitorul, constituind o bază de plecare a oricăror demersuri de rezolvare a conflictelor și crizelor prin care trece societatea actuală.

Transmitem ştiri din viaţa noastră de toate zilele şi nu publicăm neapărat ştiri doar pentru că sunt senzaţionale sau de moment. Prezentăm și lucruri care au o semnificaţie mai adâncă și avem în vedere istoria şi viitorul nostru pe un termen lung.

Continuăm să credem în efortul colectiv și în gestul onest și responsabil de a pune umărul la creșterea consumului de artă și cultură și la crearea unui context favorabil repunerii permanente în discuție a problemelor, provocărilor și conflictelor existente în cultură, educație și societate.


Abonează-te la publicația noastră

Alătură-te altor 1.468 de urmăritori

%d blogeri au apreciat: