„ROMÂNI IN ANDALUCÍA” Păstrători ai culturii românești dincolo de granițele țării.

Seară de pictură și expoziție la Centro Cultural La Tierra Tracia

O intâlnire interactivă cu pictorița Maria Vladu și o parte din lucrările ei, cu tehnicile și tipurile de lucru folosite in artele plastice.

Sâmbătă, 20 noiembrie 2021, de la ora 19.00 va avea loc vernisajul expoziției in librăria din cadrul Centrului.

Prin pictură, desen, sculptură, modelaj, artă decorativă stimulăm nu numai imaginația, dar și creativitatea și transpunerea ideilor în rezultate artistice mature.
Este extrem de util mai ales pentru copii și adolescenți, dar și pentru adulții care vor să evite kitsch-ul și să pătrundă în tainele artei decorative și picturii ca recreere și hobby. Seara de creație se remarcă prin diversitatea temelor, tehnicilor și materialelor folosite.

Expoziția va fi deschisă publicului larg in perioada următoare la Centro Cultural La Tierra Tracia, Calle Geranio/28, El Ejido, zilnic, de la 10.00-14.00 și 18.00-21.00.

Vă așteptăm la serile și evenimentele culturale din cadrul Centro Cultural La Tierra Tracia!

„Citește românește, gândește românește, trăiește și simte românește“, un proiect inițiat de Asociación Socio-Cultural Romanati.

„Lee y piensa en rumano, vive y siente Rumania” – „Noche Temática Intercultural”, un proyecto iniciado por la Asociación Socio Cultural Romanati

#centroculturallatierratracia

#asociacionromanati

#DepartamentulPentruRomâniiDePretutindeni

#DRPRomania

https://www.facebook.com/drpromania

#DRPRomânia