„ROMÂNI IN ANDALUCÍA” Păstrători ai culturii românești dincolo de granițele țării.

”Cu focul vostru-n vine!” – Seară de istorie și expoziție grafică

Sâmbătă, 20 noiembrie 2021 de la ora 20.30 va avea loc vernisajul expoziției și o seară tematică cu participare prezențială și online .

O seară de istorie ce se va desfășura in cadrul acestei expoziții grafice de excepție, părți ale proiectelor ”2020 – Anul Vlad Țepeș Drăculea” și ”2021 – Anul Tudor Vladimirescu” la Centro Cultural La Tierra Tracia in “Sala de Exposiciones”.

Demersurile au fost inițiate de către Vasile Lupașc Sfințeș, Editura Rhea și Dacia Concept ce au dorit să amintească, mai ales românilor din diaspora, dar și celor de acasă, lupta, sacrificiul și, mai ales, visul eroilor din veac: o Țară unită și un popor deșteptat!

Expoziția cuprinde ilustrații din cărțile semnate de Vasile Lupașc Sfințeș, ilustrații realizate de către artiștii Andrei Pervukhin și Cristian Stanciu și in cadrul acestei seri puteți viziona și filmul de animație “O poveste despre Vlad Țepeș Drăculea”, realizat de Elena Ciolacu, pe baza romanului “Răstignit Între Cruci”.

Expoziția va fi deschisă publicului larg in perioada 20-27 noiembrie la Centro Cultural La Tierra Tracia, Calle Geranio/28, El Ejido in “Sala de Exposiciones”, zilnic, de la 10.00-14.00 și 18.00-21.00.

Vă așteptăm la serile și evenimentele culturale din cadrul Centro Cultural La Tierra Tracia!

„Citește românește, gândește românește, trăiește și simte românește“, un proiect inițiat de Asociación Socio-Cultural Romanati.

„Lee y piensa en rumano, vive y siente Rumania” – „Noche Temática Intercultural”, un proyecto iniciado por la Asociación Socio Cultural Romanati

#centroculturallatierratracia

#asociacionromanati

#DepartamentulPentruRomâniiDePretutindeni

#DRPRomania

https://www.facebook.com/drpromania

#DRPRomânia