La mulți ani tuturor românilor de Ziua Limbii Române, 31 August 2020!

In urmă cu 2 zile ca un model de colaborare și dezvoltare al societății civile și mediului asociativ din Spania, in cadrul evenimentului organizat in Provincia Almeria de către Centro Cultural La Tierra Tracia, El Ejido intitulat “Rumanía – Costumbres y tradiciones” / “Tradiții românești” comunitatea românească a fost la inălțime prin reprezentanți ai săi din Valencia, Moraira, Murcia, Almeria, Sevilia.Un mod concret in păstrarea şi afirmarea identităţii, promovarea la nivel european a imaginii și valorilor comunităţii românești şi întărirea legăturilor dintre România şi Spania.

NIcu Covaci, fondatorul Phoenix, Moraira; Robert Drăgoi, manager Dragoi Tv Spania și Eugen Drăgoi, director artistic, Valencia;  Av. Veronica Ene, Murcia; Andreea Elena Grigore cu colegele de la Povestea Abecedarului, Sevilia; George Motrea, coordonator AUR Spania, Maria Salvan, scriitoare, Almeria sunt doar o parte din participanții la un eveniment in care limba română a fost puntea de legătură pentru românii din Spania.

La mulți ani tuturor românilor !

„Citește românește, gândește românește, trăiește și simte românește“, un proiect inițiat de Asociación Socio-Cultural Romanati