Încep înscrierile în Antologia de poezie “Versuri nerostite” 2020, o antologie care va apărea în format digital (carte digitală)

Promotorul cultural Sorin Bălășcău, bistrițean de origine justifică acest demers prin lipsa la ora actuală a unui sprijin real și dezinteresat pentru creațiile scriitorilor din țară și diaspora.

În paginile antologiei digitale de poezie “Versuri nerostite” pot participa scriitori consacrați din țară sau diaspora, cei care sunt recomandați, dar nu în ultimul rând scriitorii talentați care doresc să fie publicați.

Important:

Responsabilitatea pentru conținutul materialelor aparține în exclusivitate fiecărui autor.

Nu se vor publica textele lipsite de originalitate și valoare literară. De asemenea, nu vor fi publicaţi autorii care trimit textele prea târziu şi nu se încadrează în data limită: 1 iulie 2020

Condiții de participare:

Se primesc doar materiale redactate pe calculator, cu diacritice, corp literă 12, Time New Roman, format word doc.

– Materialele nu vor depăşi 6 (șase ) pagini format A4 sau un maxim de 10 poeme.

–  Vor fi respinse lucrările redactate neglijent sau cele cu greşeli gramaticale.

– Înscrierile se fac pe adresa de e-mail: promotorcultural.es@gmail.com , cu subiectul: Pentru Antologie,  sau  la  telefon: + 34 685267552

– Creațiile vor fi însoțite de: – o fotografie în format jpg. , un scurt CV sau o scurtă prezentare a autorului care să nu depășească o pagină A4.

Autorii înscrişi vor fi incluşi în ordine alfabetică, pentru a se evita orice discuţie.

Antologia  “Versuri nerostite”  va fi mediatizată pe site-uri culturale din țară și din diaspora, radiouri naționale și din străinătate  în diverse publicaţii din ţară şi din străinătate, la întâlniri culturale, cenacluri, tabere de creaţie, biblioteci, comunități româneşti din întreaga lume, ambasade, consulate etc.   

Antologia se va putea descărca de colaboratori și cititori gratis de pe pagina web ce va fi anunțată ulterior.