Cajamar și Haya Real Estate lansează o nouă campanie, denumită „# MásQueUnaCasa”, cu o selecție de peste 4.000 de proprietăți cu reduceri de până la 60% din valoarea evaluată.

Oferta comercială, care va continua până pe 31 august, include atât case, garaje și spații de depozitare, precum și spații comerciale, în diferite grade de dezvoltare. Cea mai mare parte a campaniei comerciale este situată în Comunitatea Valencia cu 1.775 de proprietăți și Andaluzia cu 1.210, urmată de Murcia cu 530 de active.

Oferta în Andaluzia se ridică la 1.210 proprietăți, în mare parte în provincia Almería cu 770, urmată de Malaga cu 280 și Granada cu 160.

Foto Archivo

Site-urile Grupului Cooperativ Cajamar și Haya Real Estate au informații despre caracteristicile de bază ale tuturor proprietăților din campanie: fotografii, locație, metri pătrați, preț, etc.

Orice persoană interesată poate solicita informații suplimentare sau poate solicita o vizită la proprietăți la orice sucursală Cajamar; de pe site-ul propriu; prin telefon 901 11 77 88; sau la birourile Haya Real Estate.

Entitățile Grupului Cajamar oferă împrumuturi ipotecare în condiții foarte competitive și avantajoase cumpărătorilor care necesită finanțare pentru a achiziționa oricare dintre proprietățile oferite.

Preluare Almeria 360, 4 iunie 2020