𝐂𝐨𝐧𝐬𝐮𝐥𝐭𝐚𝐫𝐞 𝐢𝐧𝐭𝐞𝐫𝐢𝐧𝐬𝐭𝐢𝐭𝐮𝐭̦𝐢𝐨𝐧𝐚𝐥𝐚̆ 𝐬̦𝐢 𝐜𝐮 𝐦𝐞𝐝𝐢𝐮𝐥 𝐚𝐬𝐨𝐜𝐢𝐚𝐭𝐢𝐯 𝐫𝐨𝐦𝐚̂𝐧𝐞𝐬𝐜. 𝐃𝐫𝐚𝐟𝐭 𝐒𝐭𝐫𝐚𝐭𝐞𝐠𝐢𝐚 𝐍𝐚𝐭̦𝐢𝐨𝐧𝐚𝐥𝐚̆ 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐑𝐨𝐦𝐚̂𝐧𝐢𝐢 𝐝𝐞 𝐏𝐫𝐞𝐭𝐮𝐭𝐢𝐧𝐝𝐞𝐧𝐢 𝟐𝟎𝟐𝟑 – 𝟐𝟎𝟐𝟔.

Ca urmare a unei prime consultări cu instituțiile publice și mediul asociativ românesc, care a avut loc în data de 2 noiembrie 2022 în format hibrid (participare fizică și online), 𝐯𝐚̆ 𝐚𝐝𝐫𝐞𝐬𝐚̆𝐦 𝐫𝐮𝐠𝐚̆𝐦𝐢𝐧𝐭𝐞𝐚 𝐝𝐞 𝐚 𝐧𝐞 𝐭𝐫𝐚𝐧𝐬𝐦𝐢𝐭𝐞 𝐬𝐮𝐠𝐞𝐬𝐭𝐢𝐢𝐥𝐞 𝐝𝐮𝐦𝐧𝐞𝐚𝐯𝐨𝐚𝐬𝐭𝐫𝐚̆ 𝐜𝐮 𝐩𝐫𝐢𝐯𝐢𝐫𝐞 𝐥𝐚 𝐃𝐫𝐚𝐟𝐭𝐮𝐥 𝐒𝐭𝐫𝐚𝐭𝐞𝐠𝐢𝐞𝐢 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐑𝐨𝐦𝐚̂𝐧𝐢𝐢 𝐝𝐞 𝐏𝐫𝐞𝐭𝐮𝐭𝐢𝐧𝐝𝐞𝐧𝐢 𝟐𝟎𝟐𝟑 – 𝟐𝟎𝟐𝟔.

Așteptăm observațiile la adresa de e-mail: proiect.poca@dprp.gov.ro până la data de 15 noiembrie 2022.

Sugestiile și observațiile primite ne sunt de mare folos și considerăm că doar împreună putem construi cadrul pentru viitoarele acțiuni care vor veni în sprijinul românilor de pretutindeni.

***

Departamentul pentru Românii de Pretutindeni (DRP) desfășoară proiectul „Cadrul strategic pentru dezvoltarea infrastructurii politicilor publice derulate de DRP”, cod SIPOCA 730, cod MySMIS 130070, care are ca obiectiv general dezvoltarea la nivelul Departamentului a unui set de instrumente de planificare strategică prin fundamentarea unei noi Strategii pentru românii de pretutindeni.

Departamentul pentru Românii de Pretutindeni

https://www.facebook.com/drpromania/videos/440351834838683