Itaca Publishing House este o editură românească, înregistrată în Irlanda, care publică atât carte electronică și audiobook, cât și în format print. 

Manuscrisele primite la editură vor fi evaluate de Consiliul editorial și, în funcție de valoarea literară, vor primi sau nu acceptul de publicare.

Autorii vor trimite la adresa de email publicare@itaca.ie pentru limba română, sau publishing@itaca.ie pentru limba engleză, manuscrisul în format word, neprelucrat, obligatoriu cu diacritice, împreună cu biografia literară, fotografia personală și o scurtă prezentare a cărții propusă spre publicare.

Detaliile contractuale se stabilesc individual.

Asigurăm tehnoredactare, corectură, copertă (inclusiv 3D), prefață sau cronică, promovare și comercializare, atât în librăria virtuală a editurii, cât și la târguri de carte și evenimente culturale..

Pentru că termenul “corectură” nu înseamnă reeditarea documentului, nu vor fi luate în considerare manuscrisele în care abundă spațiile multiple între cuvinte, spațiile înainte de semnele de punctuație, lipsa diacriticelor sau folosirea în mod greșit a acestora, precum și greșelile gramaticale.

Cărțile publicate la Itaca Publishing House vor beneficia de o semnalare editorială, publicată în revista Itaca, revistă care are peste 1000 de cititori.

Fiecărui autor publicat la Itaca Publishing House i se va face o pagină de autor pe site-ul Biblioteca Diaspora, site care are între peste 500 de accesări zilnic. 

Itaca Publishing House