Înainte de finalul vacanței de vară vă propunem o activitate pentru copiii români din comunitate cu vârste cuprinse între 6 și 14 ani: un atelier bilingv de povești și activități ludice organizat cu prilejul Zilei Limbii Române.

Evenimentul, organizat de Institutul Cultural Român de la Madrid în parteneriat cu Ambasada României în Regatul Spaniei, va avea loc la 31 august și va fi coordonat de Oana Darie. Părinții sunt rugați să confirme participarea copiilor la eveniment, la adresa de e-mail icrmadrid@icr.ro sau la numărul de telefon 917 589 566.

###

Vrăjitoarele din poveşti zboară întotdeauna pe cozi de mătură, dar de la cine a pornit moda asta? Ce-ar fi dacă Făt Frumos ar renunţa la calul care mănâncă jăratic în favoarea unei maşini? Dacă spiriduşii ar merge la şcoală să înveţe matematică, iar balaurii şi-ar ajuta memoria (pentru care au nevoie de şapte capete) cumpărându-şi o tabletă?

Cu ocazia sărbătoririi 𝐙𝐢𝐥𝐞𝐢 𝐋𝐢𝐦𝐛𝐢𝐢 𝐑𝐨𝐦𝐚̂𝐧𝐞, vă invităm pe 31 august, la ora 18.00, în Sala Madrid a 𝐁𝐢𝐛𝐥𝐢𝐨𝐭𝐞𝐜𝐢𝐢 𝐈𝐯𝐚́𝐧 𝐝𝐞 𝐕𝐚𝐫𝐠𝐚𝐬 (strada San Justo, 5, 28005, Madrid), la 𝐏𝐄𝐐𝐔𝐄𝐒 𝐄𝐍 𝐀𝐂𝐂𝐈𝐎́𝐍 / 𝐏𝐑𝐈𝐂𝐇𝐈𝐍𝐃𝐄𝐈 𝐈̂𝐍 𝐀𝐂𝐓̦𝐈𝐔𝐍𝐄, un atelier bilingv (română-spaniolă) de povești și activități ludice pentru copii între 6 și 14 ani, coordonat de Oana Darie, în care se va citi cartea 𝐷𝑒 𝑐𝑒 𝑧𝑏𝑜𝑎𝑟𝑎̆ 𝑣𝑟𝑎̆𝑗𝑖𝑡𝑜𝑎𝑟𝑒𝑙𝑒 𝑝𝑒 𝑐𝑜𝑧𝑖 𝑑𝑒 𝑚𝑎̆𝑡𝑢𝑟𝑎̆? … 𝑠̦𝑖 𝑎𝑙𝑡𝑒 10 𝑖̂𝑛𝑡𝑟𝑒𝑏𝑎̆𝑟𝑖 𝑓𝑎𝑛𝑡𝑎𝑠𝑡𝑖𝑐𝑒 de Adina Rosetti și Cristiana Radu, Ed. Curtea Veche, precum și alte cărți ilustrate din Biblioteca prichindeilor din Madrid, proiect susținut de Departamentul Românilor de Pretutindeni.

Vă așteptăm!

Organizatori: Institutul Cultural Român de la Madrid, Ambasada României în Regatul Spaniei și Biblioteca Publică Iván de Vargas

Vă rugăm să confirmați: icrmadrid@icr.ro / 917 589 566

#ICR#InstitutulCulturalRoman#AmbasadaRomanieiinSpania#BibliotecaPúblicaIvándeVargas#ZiuaLimbiiRomane#DíadelaLenguaRumana#culturarumana

Ambasada României în Spania / Embajada de Rumanía en España