Comunicat de presă

Concurs  “LIMBA NOASTRĂ-I O COMOARĂ”

Asociația hispano română din Cordoba TRAIAN organizează concursul “LIMBA NOASTRĂ-I O COMOARĂ” în perioada 01/08/2022 până pe 15/08/2022, în cadrul proiectului  Activități culturale în 2022 cu finanțare din partea Departamentului pentru Românii de Pretutindeni (DRP).

Acest proiect are ca obiectiv principal prezentarea și pastrarea identității culturale românești în cadrul comunității românilor din Andaluzia, avînd ca prioritate tinerii și copiii.

În acest concurs se pot înscrie copii români rezidenți în dispora, cu vârsta cuprinsă între 6 și 14 ani. Înscrierea o va face unul din părinți în numele copilului prin completarea, semnarea și trimiterea la emailul: as.traian@hotmail.com sau mesaj privat trimis pe facebook la https://www.facebook.com/traiancordoba  a fișei de înscriere împreuna cu videoul aferent.

Concursul constă în înregistrarea unui material video cu un telefon mobil, cu durata de aproximativ 2 minute și care va fi trimis asociației,la datele de contact de mai sus, împreuna cu fișa de înscriere semnată de unul din părinți.

Valoarea totală a premiilor acordate va fi de 200 euro, repartizați după cum urmează :

–   Primul premiu : 100 euro

–   Mențiuni: 50 euro.

Se vor acorda un prim premiu și două mențiuni. Acestea vor fi acordate în funcție de numărul IMI PLACE și ADOR pe pagina de facebook a Asociației TRAIAN, începând din data de 20/08/2022, data publicării materialelor pe rețelele sociale ale Organziatorului, până pe 30 august 2022. Câștigătorii se vor anunța pe rețelele sociale ale organizatorului pe 31 august 2022, ZIUA LIMBII ROMÂNE.

Regulamentul se găsește pe https://www.facebook.com/traiancordoba.

În Cordoba, 31/07/2022.

Președinte Asociația TRAIAN

Gheorghe Stan