Instituto Cultural Rumano Madrid/Institutul Cultural Român de la Madrid, în colaborare cu Ambasada României în Regatul Spaniei, participă și în acest an cu un stand propriu la cea de-a 81-a ediţie a Târgului de Carte de la Madrid. 📖 La standul numărul 3️⃣ puteți găsi numeroase volume de traduceri de autori români publicate în #Spania în ultimii ani, precum și o selecție variată de titluri în limba română.

📙 Până pe 12 iunie, iubitorii de carte se pot bucura de o serie de activități literare cu invitați români și spanioli de marcă. Programul poate fi consultat aici: https://www.icr.ro/…/program-targ-de-carte-2022-ro.pdf

Vă așteptăm cu drag, în număr cât mai mare, în Parcul El Retiro în perioada 27 mai – 12 iunie 2022 pentru a descoperi împreună literatura română și cele mai recente traduceri ale autorilor români în limba spaniolă! 📚

🔎 Pentru mai multe detalii, accesați următorul link: https://www.icr.ro/…/stand-romanesc-la-cea-de-a-lxxxi-a…

Ambasada României în Spania / Embajada de Rumanía en España

Institutul Cultural Român de la Madrid, în colaborare cu Ambasada României în Regatul Spaniei, participă cu un stand propriu la cea de-a 81-a ediţie a Târgului de Carte de la Madrid, din parcul Retiro, care va avea loc în perioada 27 mai – 12 iunie. La standul numărul 3 se vor putea găsi și achiziționa numeroase volume de traduceri de autori români publicate în Spania în ultimii ani, precum și o selecție variată de titluri în limba română.

Târgul de carte de la Madrid este o manifestare anual cu totul specială pentru iubitorii de lectură, care le oferă posibilitatea de a interacționa cu autorii lor preferați din Spania și nu numai. De la prima sa ediție, în 1933 la Madrid, cititorii din toate colțurile Spaniei și ale lumii vin în fiecare an în capitală pentru a se bucura de această sărbătoare îndrăgită, în care literatura europeană este omagiată. Târgul de Carte de la Madrid prezintă noile apariții literare ale celor mai populari scriitori spanioli și europeni, cititorul având ocazia de a cumpăra titluri în limba originală și/ sau traduceri în spaniolă.

Este unul dintre cele mai importante târguri de carte din Europa și se desfășoară pe durata a 15 zile în cel mai mare parc din oraș, parcul Retiro. Tema ediției din acest an este „Hojea el mundo” (Răsfoind lumea).

Târgul de Carte de la Madrid – Parcul Retiro

27 mai – 12 iunie 2022

Standul ICR Madrid: nr. 3, intrarea Puerta de Madrid (Casa Árabe)

Programul târgului:

În timpul săptămânii: de la 10:30 a.m. la 2:00 p.m. și de la 5:30 p.m. la 9:30 p.m.;

Sâmbătă și duminică, de la 10:30 a.m. la 3:00 p.m. și de la 5:00 p.m. la 9:30 p.m. 

Cum puteți ajunge:

Pº del Duque de Fernán Núñez
Parcul Buen Retiro

METROU
Stațiile Príncipe de Vergara (Liniile 2 și 9), Retiro (L2) sau Ibiza (L9)

AUTOBUZ
Linile 2, 20, 26, 28, 63, 152, C1, C2, N6 și N8 (C/ Menéndez Pelayo)
Liniile 1, 9, 15, 51, 52, 74, 146, N2, N3, N5 și N7 (Puerta de Alcalá)

Parcare
C/ Velázquez, 16
C/ Doctor Castelo, 10
C/ Montalbán, 6

Programul complet al activităților literare și al semnăturilor de carte la standul ICR se poate vizualiza AICI.

ICR Madrid