Nu-i așa că te preocupă întrebări cu privire la afacerea ta? Să fie legat de creșterea vânzărilor, bugete pe promovare sau legat de angajați, cu siguranță, ai și tu o întrebare care te frământă. Exact din acest motiv, pe 8 mai la Marbella va avea loc un eveniment special pentru afaceri, unde poți întreba exact ce te preocupă. Participă și tu, locurile sunt limitate!

BUSINESS SUPPORT MARBELLA va avea loc duminică, în data de 8 mai 2022 la Hotel Barceló Marbella, Urbanización Guadalmina Alta, Cam. de la Granadilla, s/n 29670, Marbella, Spania, începând cu ora 10:00. În fiecare ediție, am avut invitați specializați în teme precum vânzări, marketing tradițional, marketing pe Internet, dezvoltare personală și de afaceri.

Dacă ai o afacere în Spania pe care vrei să o crești, acum e momentul! Participă la evenimentul din Marbella, de pe 8 mai. Alătură-te unei comunități puternice pentru a avea acces la contactele și sprijinul necesar pentru dezvoltarea afacerii tale. REZERVĂ BILETUL CHIAR ACUM, LOCURI LIMITATE!

Business Support este un eveniment dedicat mediului de afaceri, cu obiectivul de a sprijini antreprenorii participanți care au afaceri în Spania. Acest eveniment, de asemenea, reprezintă o oportunitate de a crea relații economice sau alianțe strategice între participanții interesați de oportunitățile de afaceri, dezvoltare de branduri și promovare de produse și servicii.

Invitații speciali sunt:

Lorand Soares Szasz – expert în creșterea accelerată a IMM-urilor și antreprenor.

Dan Paştiu – fondatorul DAbo Döner, franciza cu cea mai mare creștere din România.

Irina Alionte – fondatoarea Bodyshape Transformation Centre, empowerment coach și speaker motivațional.

Eusebiu Burcaș – coach financiar, antreprenor, trainer și business angel.

Ovidiu Toader – antrenor de antreprenori și manageri.

Cerasela Rogen – mental coach.

Mai multe informații, la telefon 0034642100900 sau email info@businesssupport.es

ESTE UN EVENIMENT CU PREZENȚĂ!

Rezervă biletul aici:

Sponsor principal: Agua Kangen Aragón

Sponsori: PRO.CREATIVE – Construcción e Interiorismo și Proyectos y Reformas Andex

Colaboratori: Ionuț Botea – Karolina Properties, Reforser Iruña – Reformas Integrales, Revestidec Consulting, Barou de Avocatură Elena Hîncu, FA22 – Obras y Reformas Integrales, Ștefan Pop – Aislamientos Acústicos y Térmicos și Emil Web