Ambasada României în Regatul Spaniei, prin Biroul de promovare comercial-economică Madrid, a participat, în perioada 19-20 aprilie, cu un stand de reprezentare a României la Târgul internațional de afaceri și investiții pentru IMM-uri – IMEX Madrid, aflat în acest an la a 20-a ediție.

Pe parcursul celor 2 zile de desfășurare, la desk-ul României, au avut loc peste 20 de întâlniri individuale cu reprezentanți ai mediului de afaceri local interesați de inițierea de cooperări cu #România – identificarea de oportunități de afaceri sau potențiali parteneri în țara noastră, în funcție de domeniul de activitate (producători, importatori, exportatori, distribuitori).

În marja întâlnirilor, reprezentantul BPCE Madrid a oferit interlocutorilor informații privind 📊 conjunctura economică și câteva din aspectele favorabile care fac din România o piață cu potențial, atât pentru dezvoltarea în continuare a cooperării comerciale bilaterale, cât și ca atractivitate pentru investițiile spaniole.

Mai multe detalii despre eveniment: https://imex.impulsoexterior.net.

Anul 2021 a reprezentat un record al comerțului bilateral între România și Spania, fiind atins nivelul de 4,68 miliarde de euro (creștere de 22,3% față de finalul anului 2020).

Ambasada României în Spania / Embajada de Rumanía en España