„ROMÂNI IN ANDALUCÍA” Păstrători ai culturii românești dincolo de granițele țării.

ARTIȘTI IN DIASPORA – Monica și Jean TROFIMOV – Seară de Muzică la Centro Cultural La Tierra Tracia

Sâmbătă, 13 noiembrie 2021 de la ora 19.00 ne vom intâlnii cu Monica și Jean TROFIMOV in cadrul unei seri speciale in care cei doi artiști români stabiliți in Alicante, Valencia vor prezenta ultimul lor album: “Draga mea mamă”. Seară tematică cu participare prezențială și online.

Expoziția „Neamțul fotogenic #Cozla”  va continua să fie deschisă publicului larg in perioada 13-20 noiembrie la Centro Cultural La Tierra Tracia, Calle Geranio/28, El Ejido in “Sala de Exposiciones”, zilnic, de la 10.00-14.00 și 18.00-21.00. Tot in această perioadă puteți urmării in cadrul Centrului o prezentare istorică și geografică a Ținutului Neamț – o incursiune dedicată deopotrivă celor mici și celor mari dintr-o zonă a României incărcată de istorie și spiritualiate.

Vă așteptăm la serile și evenimentele culturale din cadrul Centro Cultural La Tierra Tracia!

„Citește românește, gândește românește, trăiește și simte românește“, un proiect inițiat de Asociación Socio-Cultural Romanati.

„Lee y piensa en rumano, vive y siente Rumania” – „Noche Temática Intercultural”, un proyecto iniciado por la Asociación Socio Cultural Romanati

#centroculturallatierratracia

#asociacionromanati

#DepartamentulPentruRomâniiDePretutindeni

#DRPRomania

https://www.facebook.com/drpromania #DRPRomânia