Povestea ARC continuă!

Departamentul pentru Românii de Pretutindeni dă startul înscrierilor pentru taberele ARC, ediția 2021, în format online, care se adresează elevilor și tinerilor români de pretutindeni.

Programul din acest an va cuprinde două secțiuni: săptămâna culturii generale și săptămâna educației prin teatru, conform calendarului disponibil aici CALENDAR ARC 2021 

Din 26 iulie până la 8 august 2021, vă invităm să descoperim împreună frumusețea și bogăția tradițiilor, istoriei și a limbii române ca apoi să pătrundem în lumea teatrului și a desenului, alături de profesori creativi care vă vor ghida în această aventură!

Până la 23 iulie, vă puteți înscrie la unul sau mai multe ateliere, prin completarea unui formular de înscriere, disponibil aici: 

FORMULAR ÎNSCRIERE MINORI (7-18 ANI)

FORMULAR ÎNSCRIERE TINERI (18-25 ANI)

(Pentru copiii cu vârsta între 7-18 ani este necesar acordul părintelui/tutorelui legal).

Vă puteți asigura un loc la următoarea ediție a taberelor ARC 2022, care se va desfășura în format fizic, participând la provocările pe care profesorii coordonatori le vor lansa la finalul fiecărui atelier. Astfel, lucrările, desenele sau momentele artistice cele mai creative vor fi premiate, iar anul viitor ne distrăm și învățăm împreună în ARC 2022!

Pentru atelierul de muzică, participanții sunt invitați să transmită un video cu momente artistice care vor fi postate pe grupul de Facebook ARC 2021, special creat pentru ediția online din acest an. Intrarea în grup va fi accesibilă tuturor elevilor și tinerilor români care se vor înscrie.

Departamentul pentru Românii de Pretutindeni