Invitat special Răzvan Dincă

Radical din ESCU cu Mircea G. Florescu

Noche Temática Intercultural
Centro Cultural La Tierra Tracia, El Ejido, Almeria

Sâmbătă, 25 iulie 2020, de la ora 19.00, alături de comunitatea Românilor din Andalucia in cadrul emisiunii Radical din Escu a fost RĂZVAN DINCĂ, leadership trainer și life-coach.

“A fi lider înseamnă să ai două lentile: cu una să vezi ce se întâmplă, cu a doua să te focusezi pe soluțiile reale. E nevoie de oameni care să simtă din nou iubire. Și când spun iubire, mă refer la iubire de oameni, iubire de țară.”

Răzvan Dincă are 33 de ani și este un lider și un trainer de top la nivel global , conducând o organizație de peste 70.000 de oameni in toată lumea și fiind invitat ca speaker la sute de evenimente live cu zeci de mii de oameni in peste 30 de țări, domeniul său de expertiză fiind leadershipul organizațional.

 Răzvan este antreprenor de la vârsta de 19 ani având businessuri in industria alimentară , construcții , wellness , insă el și-a atins apogeul carierei de până acum ca speaker și antreprenor in industria de network marketing unde are peste 9 ani de experiență , fiind unul din cei mai de succes romani din această industrie, nominalizat de revista Business For Home ca Top 100 Lideri din industrie la nivel mondial in anul 2017.

 Network Marketingul i-a adus libertatea și posibilitatea de a vedea lumea , visul lui din copilărie, având peste 200 de călătorii și experiențe inedite peste tot in jurul lumii.

 Răzvan iubește viața , iubește oamenii , iubește să ii vadă recâștigându-și increderea in ei, depășindu-și barierele și să-și atingă potențialul maxim.

„Unii dintre lideri stau încă în umbră. Așteaptă să se curețe niște lucruri. A fost și este o criză de leadership în majoritatea domeniilor. Un lider este și un medic, un avocat, un om care iubește animalele, un om politic, un om spiritual. Un lider este și un tată. Totul pornește de la dorința noastră interioară de a atinge un nivel de evoluție în care să putem impacta, în primul rând, viețile noastre, și apoi ale celor din jur. Familia mea, cartierul meu, business-ul meu, orașul meu, țara mea”.

Urmăriți emisiunea Radical din ESCU cu Mircea G. Florescu, invitat special Răzvan Dincă