Stand de Carte Românească la ”XIV Feria del Libro de El Ejido”

In perioada 13 – 16 aprilie 2023, Centro Cultural La Tierra Tracia participă cu stand propiu la ”XIV Feria del Libro de El Ejido” ce se va desfășura in Plaza Mayor din El Ejido, Almería.

Vor fi alături de noi autori și artiști români din Spania și Europa, edituri, instituții, centre culturale, ong-uri etc. Invitați de onoare: scriitori și artiști spanioli dar și internaționali.

 Pe toată perioada târgului de carte se vor desfășura o serie de lansări și prezentări de carte, intâlniri cu cititorii, dezbateri, expoziții fotografice și etnografice, ateliere pentru copii și evenimente interactive, activități culturale dedicate publicului român și spaniol.

Activitățile se vor desfășura atât in Plaza Mayor din El Ejido, Almería cât și la sediul Centrului din Calle Geranio/28, El Ejido.

Pentru informații și participare vă rugăm să ne contactați: e-mail: asociacionromanati@gmail.com; https://www.facebook.com/asociacionromanati/; https://www.facebook.com/romaniinandalucia/; https://www.facebook.com/ferialibrorumano/.

„Citește românește, gândește românește, trăiește și simte românește“, un proiect inițiat de Asociación Socio-Cultural Romanati.

„Lee y piensa en rumano, vive y siente Rumania” – „Noche Temática Intercultural”, un proyecto iniciado por la Asociación Socio Cultural Romanati

#centroculturallatierratracia

#asociacionromanati

#romaniinandalucia

#DepartamentulPentruRomâniiDePretutindeni

#DRPRomânia

https://www.facebook.com/drpromania