Un nou eveniment organizat cu prilejul marcării Zilei Naționale a României  va avea loc la 3 decembrie cu participarea îndrăgitului artist al muzicii tradiționale românești Aurel Tămaș alături de Orchestra Băndașii, Corul Corona al Jandarmeriei #Brașov și Formația Melodic din #Făgăraș.

Evenimentul artistic este organizat de Asociația de Femei Rază de Soare, sub înaltul patronaj al Ambasadei României în Regatul Spaniei, în parteneriat cu Primăria orașului Alcalá de Henares.

𝐋𝐨𝐜𝐚𝐭̦𝐢𝐞: Sala Pabellon Municipal Demetrio Lozano (Av. Virgen del Val 63, Alcala de Henares).

𝐂𝐚̂𝐧𝐝?: Sâmbătă, 3 decembrie, la ora 18.00

 𝐈𝐧𝐭𝐫𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐞𝐬𝐭𝐞 𝐥𝐢𝐛𝐞𝐫𝐚̆.

Interpret de seamă al cântecului popular ardelenesc, Aurel Tămaș este un artist, un om al muzicii populare și al muzicii ușoare care umple sălile de concerte și aduce bucurie și voie bună în inimile românilor de pe toate meridianele lumii. Născut într-o familie tradițional ardelenească în Borșa, județul Cluj, interpretul se mândrește cu numeroase premii la Festivaluri Internaționale.

Spectacolul, care poartă titlul “Nu uita că ești român”, urmărește să îi determine pe conaționalii din Spania să se simtă mai aproape de România, de patria mamă, de cultura și valorilor noastre istorice.

Evenimentul va fi moderat de renumitul umorist ardelean Sorin Tănase.

Corul “Corona” al Jandarmeriei din Brașov este un grup virtuos care prin vocile care îl compun trezește conștiințe, înalță și mângâie suflete, aduce în această perioadă mesajul colindelor și alină dorul sărbătorilor petrecute în vremea copilăriei.

Ambasada României în Spania / Embajada de Rumanía en España