Feria del Libro Rumano 2022

Târgul de Carte Românească 2022

Ediția 1, Getafe, Madrid, Spania

In perioada 7-9 Octombrie 2022 la Casa Regional de Castilla La Mancha de Getafe, Madrid se va desfășura prima ediție a Târgului de Carte Românească 2022 din Spania

Vor participa autori și artiști români din Spania și Europa, edituri, instituții, centre culturale, ong-uri etc. Invitați de onoare: scriitori și artiști spanioli și internaționali. Pe toată perioada tărgului de carte se vor desfășura o serie de lansări și prezentări de carte, inâlniri cu cititorii, dezbateri, expoziții fotografice și etnografice, ateliere pentru copii și evenimente interactive, activități culturale dedicate publicului român și spaniol.

 Vineri, 7 octombrie 2022 cu ocazia deschiderii evenimentului, va fi inaugurată o Expoziție Colectivă de Pictură permanentă in cadrul Casei Regionale Castilla la Mancha situată in str. Calvario nr. 8, Getafe.

Coordonator târg de carte și evenimente: scriitorul Vasile Muste.

Coordonator expoziția colectivă de pictură: Juan José García.

Organizatori:  Casa Română de Cultură-Getafe, Casa Regional de Castilla La Mancha-Getafe, Centro Cultural La Tierra Tracia, Spania

Pentru informații și participare: e-mail: ferialibrorumano@gmail.com, https://www.facebook.com/ferialibrorumano2022/

Feria del Libro Rumano 2022, Primera Edición, Getafe

   Entre el 7 y el 9 de octubre de 2022 en la Casa Regional de Castilla La Mancha en Getafe, Madrid, tendrá lugar la primera edición de la Feria del Libro Rumano 2022 en España. Participarán autores y artistas rumanos de España y Europa, editoriales, instituciones, centros culturales, ONG, etc. Invitados de honor: escritores y artistas españoles e internacionales.

   A lo largo de la feria del libro, habrá una serie de presentaciones y lanzamientos de libros, encuentros con lectores, debates, exposiciones fotográficas y etnográficas, talleres para niños y eventos interactivos, actividades culturales dedicadas al público rumano y español.

   El viernes 7 de octubre de 2022, con motivo de la inauguración del evento, se inaugurará una Exposición Colectiva de Pintura permanente en la Casa Regional de Castilla la Mancha sita en la calle Calvario núm. 8, Getafe.

Coordinador de eventos y feria del libro: escritor Vasile Muste.

Coordinador de exposición colectiva de pintura plástica: Juan José García.

Organizadores: Casa Romana de Cultura – Getafe, Casa Regional de Castilla La Mancha-Getafe, Centro Cultural La Tierra Tracia, España.

Para información y participación: e-mail: ferialibrorumano@gmail.com, https://www.facebook.com/ferialibrorumano2022/

#centroculturallatierratracia

#asociacionromanati

#romaniinandalucia

#DepartamentulPentruRomâniiDePretutindeni

#DRPRomânia