Venim din nou în sprijinul dumneavoastră cu o hartă interactivă a oficiilor consulare românești din #Spania, singurele autorizate să presteze servicii consulare.

Harta este realizată cu ajutorul aplicației gratuite ”MyMaps” oferită de Google și prezintă localizarea exactă în teritoriu a celor 8 consulate românești din Spania și zonele de competență ale acestora.

Aplicația permite identificarea cu ușurință a sediilor consulatelor, a zonei de competență aferente, a datelor de contact pentru fiecare oficiu consular în parte, precum și stabilirea itinerarului spre acestea (folosind navigația GPS), atât cu mijloacele de transport în comun, cât și cu autoturismul personal.

Demersul nostru vine în completarea informațiilor deja oferite pe pagina de internet a Ambasadei României în Regatul Spaniei https://madrid.mae.ro, respectiv pe pagina de Facebook a misiunii diplomatice. Echipa #CGMadrid își propune astfel ca în dialogul cu dumneavoastră să existe o abordare #constructivă, #deschisă și #eficientă care să răspundă permanent nevoilor comunității. Suntem convinși că #împreună, cu încredere și răbdare, putem construi noi punți de legătură care să conducă la îmbunătățirea activității consulare și implicit a dialogului cu publicul.

Ambasada României în Spania / Embajada de Rumanía en España