Suntem în plin sezon estival, ☀️ iar #echipa Consulatului General al României la Madrid vine în întâmpinarea dumneavoastră pentru a vă ajuta să aveți o vacanță lipsită de griji și vă propune 𝑜 C𝑎𝑚𝑝𝑎𝑛𝑖𝑒 𝑑𝑒 v𝑎𝑟𝑎̆. 🏖️

Pentru a veni în sprijinul cetățenilor români care călătoresc în această perioadă, Consulatul General al României la Madrid își prelungește programul de lucru în zilele de 25 și 26 iulie 2022, până la ora 20.00, pentru a prelua, FĂRĂ PROGRAMARE, cererile dumneavoastră pentru ✅ 𝑡𝑖𝑡𝑙𝑢𝑟𝑖 𝑑𝑒 𝑐𝑎̆𝑙𝑎̆𝑡𝑜𝑟𝑖𝑒 și ✅ 𝑑𝑒𝑐𝑙𝑎𝑟𝑎𝑡̦𝑖𝑖 𝑑𝑒 𝑐𝑎̆𝑙𝑎̆𝑡𝑜𝑟𝑖𝑒 𝑝𝑒𝑛𝑡𝑟𝑢 𝑚𝑖𝑛𝑜𝑟𝑖.

✅ Dacă nu dețineți un document de identitate românesc valabil și doriți să călătoriți 🛫 spre #România, regăsiți mai jos actele necesare pentru a solicita un 𝑡𝑖𝑡𝑙𝑢 𝑑𝑒 𝑐𝑎̆𝑙𝑎̆𝑡𝑜𝑟𝑖𝑒:

✳️ Orice document românesc de identitate expirat sau valabil (original sau copie) sau codul numeric personal;

✳️ Pentru minori: documentele de identitate ale părinților și certificatul de naștere românesc sau spaniol în care să figureze numele părinților.

❗ Atenție! Titlurile de călătorie sunt valabile doar pentru a vă deplasa spre România.

✅ Dacă copilul dumneavoastră minor nu deține documente de rezidență în #Spania, regăsiți mai jos actele necesare pentru a solicita o 𝑑𝑒𝑐𝑙𝑎𝑟𝑎𝑡̦𝑖𝑒 𝑑𝑒 𝑐𝑎̆𝑙𝑎̆𝑡𝑜𝑟𝑖𝑒.

✳️ Cartea de identitate sau pașaportul părintelui care își declară acordul – original;

✳️ Cartea de identitate sau pașaportul persoanei care va însoți minorul (părinte sau altă persoană) -copie;

✳️ Certificatul de naștere al minorului/minorilor – original.

❗ În multe cazuri declarația de călătorie nu este necesară. Mai multe detalii aici: https://madrid.mae.ro/node/2681

❗ 𝑇𝑜𝑎𝑡𝑒 𝑐𝑒𝑙𝑒𝑙𝑎𝑙𝑡𝑒 𝑐𝑒𝑟𝑒𝑟𝑖 𝑑𝑒 𝑠𝑒𝑟𝑣𝑖𝑐𝑖𝑖 𝑐𝑜𝑛𝑠𝑢𝑙𝑎𝑟𝑒 𝑠𝑒 𝑣𝑜𝑟 𝑝𝑟𝑒𝑠𝑡𝑎, 𝑖𝑛 𝑐𝑜𝑛𝑡𝑖𝑛𝑢𝑎𝑟𝑒, 𝑝𝑒 𝑏𝑎𝑧𝑎̆ 𝑑𝑒 𝑝𝑟𝑜𝑔𝑟𝑎𝑚𝑎𝑟𝑒 𝑝𝑟𝑖𝑛 𝑖𝑛𝑡𝑒𝑟𝑚𝑒𝑑𝑖𝑢𝑙 𝑝𝑜𝑟𝑡𝑎𝑙𝑢𝑙𝑢𝑖 𝑤𝑤𝑤.𝑒𝑐𝑜𝑛𝑠𝑢𝑙𝑎𝑡.𝑟𝑜.

Vă așteptăm cu drag!

Ambasada României în Spania / Embajada de Rumanía en España