Sâmbătă, 21 mai, la sediul Ambasadei României în Regatul Spaniei, sub egida Clubul Copiilor, inaugurăm cursul de actorie pentru copiii din comunitatea românească.

Micuții cu vârsta între 7-12 ani care visează să ajungă 🎭 actori când vor fi mari sau care vor doar să își dezvolte noi abilități creative au posibilitatea de a se înscrie la cursul de actorie 🎞️ oferit gratuit de talentata actriță Mariana Achim, cunoscută pentru rolurile avute în zeci de filme 🎥 și seriale spaniole, printre care „Centro Medico”, „La Que se Avecina” sau „Schimbare”.

📍 Primul curs va avea loc 📆 sâmbătă, 21 mai, între 11:00 şi 13:00, la sediul Ambasadei României în Regatul Spaniei (Avda. Alfonso XIII 157, Madrid).

Pentru a vă înscrie copilul la cursul de actorie este suficient să transmiteți un mesaj la adresa mariana_achimxx@yahoo.es în care să indicați:

✔️ numele și vârsta copilului

✔️ dacă copilul a mai urmat vreun curs de actorie

✔️ numele și un număr de telefon al părintelui.

Vă așteptăm cu drag!

Mulțumim compatrioților de bună-credință care se asociază demersurilor Ambasadei pentru a da rod și multiplica frumosul în sufletele celor mai tineri membri ai comunității. Faptele doamnelor Elena Ninerica și Mariana Achim, la fel ca cele ale multor compatrioți de bine, voluntari, care susțin proiecte pentru copiii români și investesc în educație sunt expresia unui spirit de echipă care ne învață să cultivăm admirația și încrederea în capacitatea fiecăruia de a schimba lucrurile în bine în locul cultivării stărilor de nemulțumire și dezbinare.

Ambasada României în Spania / Embajada de Rumanía en España