La sediul Institutului Cultural Român din Madrid, se organizează în perioada 22- 21 iunie 2022, pentru a treia oară, o nouă sesiune de examene pentru obținerea certificatului ALTE de competență lingvistică în limba română.

Locație: sediul Institutului Cultural Român din Madrid (Plaza del Cordón 1, bajo dcha., 28005, Madrid)
Preț: 100 euro

Niveluri:

– A1, A2, B1, B2 (conform CECRL) pentru aceste niveluri se eliberează un certificat internațional ALTE

– C1, C2 (conform CECRL) pentru aceste niveluri se eliberează un certificat eliberat de consorțiul UBB / ICR, recunoscut de toate universitățile și instituțiile de învățământ.

Toate probele vor avea loc în ziua menționată în formular, la ora 9:30 sau 13:30 (proba scrisă). Proba orală va avea loc după finalizarea probei scrise. Planificarea va fi transmisă din data de 14 iunie 2022, odată cu încheierea perioadei de înscriere.

Data limită pentru formalizarea înscrierii: 14 iunie 2022

Dacă doriți să susțineți examenele ALTE, vă rugăm să completați următorul formular de înregistrare corespunzător nivelului pentru care doriți să susțineți examenul:

Nivelul A1:https://forms.gle/G9p5szZCEvd4YKbT9

Nivelul A2:https://forms.gle/FqbYFyYkjoaXbK8e9

Nivelul B1:https://forms.gle/Dffne5AagZvt4KLa7

Nivelul B2:https://forms.gle/B8H2tECicwgprw6p8

Nivelul C1:https://forms.gle/RPDc4SEKmpRUADLSA

Nivelul C2:https://forms.gle/o75dZaV9WiD4HXNK9

Confirmarea de înregistrare este valabilă odată ce înregistrarea este oficializată. Detaliile bancare pentru plata taxei vor fi furnizate odată ce vom primi solicitarea dumneavoastră.

Mai multe detalii despre examenele ALTE:Home (ubbcluj.ro)

Mai multe detalii despre ALTE:https://es.alte.org/ și modele de examen pentru nivelul A1, A2, B1 și B2:Home (ubbcluj.ro)

Consorțiul UBB-ICR (Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca și Institutul Cultural Român), a primit statutul de membru cu drepturi depline în cadrul Adunării Generale anuale a ALTE (Asociația Examinatorilor Limbilor din Europa) din 21.09. 2017, fiind astfel primul și singurul reprezentant al limbii române în cadrul ALTE, cea mai prestigioasă Asociație Profesională în domeniul evaluării limbilor străine.Testele evaluează abilitățile orale și scrise, receptive și productive, incluzând și elemente de comunicare (gramatică și vocabular).

www.icr.ro/madrid