Astăzi, 1 aprilie, noul ambasador al României în Regatul Spaniei, domnul George Gabriel Bologan, a depus copiile scrisorilor de acreditare la Ministerul Afacerilor Externe, al Uniunii Europene și Cooperării.

Cu acest prilej, ambasadorul României a subliniat relațiile privilegiate dintre România și Spania, precum și dorința în vederea consolidării acestora în beneficiul ambelor popoare. De asemenea, șeful misiunii diplomatice a evidențiat rolul important al comunității românești din Spania apreciat de autoritățile spaniole, precum și contribuția acesteia la dezvoltarea societății gazdă.

###

O echipă implicată!

Continuă activitatea de reprezentare a intereselor comunității românești în Regatul Spaniei, astăzi fiind organizată prima reuniune virtuală a noului ambasador al României George Gabriel Bologan cu șefii oficiilor consulare din Spania. A fost prima acțiune oficială după prezentarea copiilor scrisorilor de acreditare la Ministerul Afacerilor Externe, al Uniunii Europene și Cooperării.

„Succesul este al unei echipe, niciodată al unei singure persoane”, a declarat ambasadorul George Gabriel Bologan.

La reuniune au fost prezenți șefii oficiile consulare de la Almeria, Barcelona, Bilbao, Castellon de la Plana, Ciudad Real, Madrid, Sevilla, Zaragoza.

Mesajul noului ambasador al României în Regatul Spaniei, George Gabriel Bologan, la începutul mandatului:

https://www.facebook.com/ambasada.madrid/videos/1029923621281838

Ambasada României în Spania / Embajada de Rumanía en España

Felicitări și mult succes, Excelență!”