Ambasada României continuă seria evenimentelor înscrise în programul Serile Acasă la Ambasadă și de data aceasta vă invită la film!

„Vă așteptăm cu drag la proiecția filmului “Regele Mihai: Drumul către casă” care va avea loc la sediul Ambasadei României din Madrid, vineri, 17 decembrie, ora 19.00.

Am considerat important ca proiecția acestui film documentar despre viața din exil a Regelui Mihai, să aibă loc în 2021, având în vedere dubla semnificație simbolică a acestui an: se împlinesc 100 de ani de la nașterea Regelui Mihai și 140 ani de relații diplomatice româno-spaniole.

Documentarul istoric este o producție Chainsaw Film Productions și a fost lansat în România în luna octombrie, iar în prezent este inclus într-o campanie de promovare în România. Filmul este în limba română, iar acolo unde sunt intervenții în limbile engleză și franceză acestea sunt subtitrate în limba română.

Având în vedere condițiile impuse de virusul Covid-19, persoanele interesate să participe sunt rugate să transmită un e-mail de confirmare la adresa laviniu.enii@mae.ro. Locurile sunt limitate.

În măsura în care va exista un interes crescut pentru acest film, putem programa o nouă vizionare în cursul anului viitor.”

Preluare Ambasada României în Spania / Embajada de Rumanía en España