ROMÂNI PENTRU ROMÂNI

Seară de dezvoltare personală și profesională cu Felicia Balascau, Camelia Potârniche, Lavinia Bejenariu și Diana Moraru.

Sâmbătă, 11 decembrie 2021 de la ora 18.00, Felicia Balascau, Consilier de dezvoltare personală  vă așteaptă la Centro Cultural La Tierra Tracia, Calle Geranio/28, El Ejido in “Sala de Exposiciones”. De la ora 20.00 – Spania; 21.00 – România se vor alătura online intr-o emisiune ce va fi transmisă in direct la FRP TV:

Camelia Potârniche, Partener LMI Spania; Lavinia Bejenariu, Asesor și Diana Moraru, Mentor și Coach Internațional, dar și alți participanți și invitați din cadrul centrului.

Consilierul pentru dezvoltare personală facilitează accesul persoanelor la resursele interioare proprii, dezvoltă talentele și potențialul uman, îmbunătățește calitatea vieții personale și profesionale a celor interesaţi să progreseze în plan individual sau colectiv și contribuie la realizarea obiectivelor și aspirațiilor acestora.

 Beneficii – dezvoltare personală pe plan fizic, mental și emoțional, autocunoaștere experiențială și reviewing, validare personală, energie pozitivă, stare de bine, schimbare și transformare, împlinire de sine. 

 Definită uneori și auto-dezvoltare, dezvoltarea personală se referă la activitățile și experiențele care îți îmbunătățesc viața, sub toate aspectele ei: relațiile cu ceilalți, carieră, sănătate, educație și dezvoltare profesională dar și spiritualitate.

„ROMÂNI IN ANDALUCÍA” Păstrători ai culturii românești dincolo de granițele țării.

„Citește românește, gândește românește, trăiește și simte românește“, un proiect inițiat de Asociación Socio-Cultural Romanati.

„Lee y piensa en rumano, vive y siente Rumania” – „Noche Temática Intercultural”, un proyecto iniciado por la Asociación Socio Cultural Romanati

#centroculturallatierratracia

#asociacionromanati