Lansarea oficială online a Publicației ROMÂNI IN ANDALUCÍA – “Frați de grai, frați de trai” și conferință de presă la Centro Cultural La Tierra Tracia, El Ejido, Spania

Proiectul jurnalistic pe care îl lansăm cititorului român din Andalucía este conceput astfel încât să ofere cititorilor toate informaţiile necesare, activitatea editorială fiind axată pe oferirea de ştiri şi articole utilitare. Conţinutul editorial este prezentat într-o manieră obiectivă, clară şi pe înţelesul tuturor.

Plecând de la așteptarea legitimă că o publicație orientată cu precădere spre mediul cultural are ca laitmotiv tradiţia, cultura şi arta vom promova, în concordanță cu valorile etice fundamentale, ideea că beneficiul obținut de cititori reprezintă plusvaloare pentru întreaga societate.

Ne vom concentra pe știri exclusive, analize, investigații, informații și subiecte cu abordări care lipsesc din agenda publică.

Vom publica zilnic informații proaspete, selectând însă, doar acele știri de strictă actualitate, cu adevărat importante pentru public.

Redacția Români in Andalucía – “Frați de grai, frați de trai”

„Citește românește, gândește românește, trăiește și simte românește“, un proiect inițiat de Asociación Socio-Cultural Romanati.

#centroculturallatierratracia

#asociacionromanati

#DepartamentulPentruRomâniiDePretutindeni

#DRPRomania

https://www.facebook.com/drpromania #DRPRomânia

Urmărește emisiunea aici: