„ROMÂNI IN ANDALUCÍA” Păstrători ai culturii românești dincolo de granițele țării.

“ELLA” este titlul celei de-a doua expoziții de fotografie a artistului Lucian Turcu la Centro Cultural La Tierra Tracia. Lucian Turcu este stabilit și lucrează in Nijar, Almería de 18 ani.

 Duminică, 24 octombrie 2021, ora 19.00 va avea loc vernisajul acestei expoziții cu participarea artistului și a unor invitați de marcă.

Expoziția va fi deschisă publicului larg in perioada următoare la Centro Cultural La Tierra Tracia, Calle Geranio/28, El Ejido in “Sala de Exposiciones”

Poveștile în imagini ale lui Lucian Turcu

   “La fotografia de tip eseu, în care oamenii apar ca personaje, Lucian Turcu se exprimă chiar mult mai bine reușind ca prin intermediul lucrărilor sale să transmită mai mult decât povești de viață ci și emoție.

Lucian Turcu simte când și cum să creeze dramatism. Fotografiile sale nu sunt imagini plate, fără viață. Ele conțin o poveste, au o viață a lor, aparte, pe care fotograful știe să o spună.

Nu știu de când „exersează” fotograful Lucian Turcu. Știu însă că este pe un drum bun și că fotografia deja este pentru el un mod de exprimare artistică.

Îi urez succes și, așa cum se spune: lumină bună!“

Valeru Ciurea, Președinte Clubul de fotografie „Alutus” Slatina.

Vă așteptăm la serile și evenimentele culturale din cadrul Centro Cultural La Tierra Tracia!

„Citește românește, gândește românește, trăiește și simte românește“, un proiect inițiat de Asociación Socio-Cultural Romanati.

„Lee y piensa en rumano, vive y siente Rumania” – „Noche Temática Intercultural”, un proyecto iniciado por la Asociación Socio Cultural Romanati

#centroculturallatierratracia

#asociacionromanati

#DepartamentulPentruRomâniiDePretutindeni

#DRPRomania

https://www.facebook.com/drpromania

#DRPRomânia