„ROMÂNI IN ANDALUCÍA” – Păstrători ai culturii românești dincolo de granițele țării.

Seară de dezvoltare personală cu Felicia BALASCAU

Consilierul pentru dezvoltare personală facilitează accesul persoanelor la resursele interioare proprii, dezvoltă talentele și potențialul uman, îmbunătățește calitatea vieții personale și profesionale a celor interesaţi să progreseze în plan individual sau colectiv și contribuie la realizarea obiectivelor și aspirațiilor acestora.

Beneficii – dezvoltare personală pe plan fizic, mental și emoțional, autocunoaștere experiențială și reviewing, validare personală, energie pozitivă, stare de bine, schimbare și transformare, împlinire de sine.

Definită uneori și auto-dezvoltare, dezvoltarea personală se referă la activitățile și experiențele care îți îmbunătățesc viața, sub toate aspectele ei: relațiile cu ceilalți, carieră, sănătate, educație și dezvoltare profesională dar și spiritualitate.

Centro Cultural La Tierra Tracia, El Ejido – Seară de dezvoltare personală cu Felicia BALASCAU – „Citește românește, gândește românește, trăiește și simte românește“, un proiect inițiat de Asociación Socio-Cultural Romanati