Comunicat de presă

Trustul Media Anima (TMA), ONG recent constituit în România, și-a lansat propriul site:

http://www.trustulmediaanima.com

TMA va transmite informații de interes din toate domeniile, fiind interzis însă EXTREMISMUL, ANTISEMITISMUL, RASISMUL, ATACURILE LA PERSOANĂ, etc.

Trustul Media Anima este o organizație independentă, neafiliată și nesubvenționată de partide, grupuri sau orice alte uniuni de interese. Toți membrii și colaboratorii grupului acționează benevol, sprijinind cu entuziasm principalele două direcții ale Trustului:A. Susținerea și sprijinirea diasporei românești, prin promovarea informațiilor care evidențiază activitatea românilor din Diaspora și prin stabilirea de contacte cu factori, grupuri, personalități, instituții, etc, care pot participa sau chiar asigura rezolvarea problemelor cu care se confruntă românii din diaspora și familiile lor.

De asemenea Trustul Media Anima promovează și distribuie, prin mijloacele media de care dispune, activitățile culturale, religioase și de orice altă natură ale românilor de pretutindeni.B. Consolidarea relațiilor politice, economice, culturale, sociale, etc. dintre Israel și lumea arabă, pe teritoriul României.

Trustul Media Anima, al cărui președinte este ziaristul Nando Mario Varga, vicepreședinți: ziaristul Emil Stanciu și av. Florin Știolică și PR, Daniela Dragne, are corespondenți în România, Europa, SUA, Canada, America de Sud, Kazastan, Australia.

De asemenea, cine dorește să fie corespondent, ne poate contacta, aici, pe grupul Facebook – Trustul Media Anima, sau la e-mail: animanews@email.com

La ora actuală, din Trustul Media Anima fac parte: Agenția de știri ”Anima News” (informații zilnice din Israel), Agenția de știri ”Dor de dor – Vocea diasporei”, Radio Anima, Anima TV și publicațiile israeliene în limba română: ”Viața Noastră” și ”Revista Mea”.

TMA a înființat de asemenea Grupul Facebook Trustul Media Anima, unde vă așteptăm în calitate de prieteni:

https://www.facebook.com/groups/988271191959743

Vă invităm, pentru a fi permanent informați, să urmăriți și să vă înscrieți și în celelalte grupuri Facebook ale noastre: Nando Mario Varga, Dor de dor – Vocea diasporei, Actualitatea israeliană.

Vă mulțumim și vă dorim numai bine!

Nando Mario Varga

Președinte Trust Media Anima

Daniela Dragne Purtător de cuvânt (PR)