Sărbătoarea Hramului Capelei „Adormirea Maicii Domnului” de la Câmpul Românesc din Hamilton – Duminică 15 August 2021, ora 10:00 am

A devenit o tradiţie frăţească de peste 50 de ani, că toţi românii din zona oraşelor Toronto, Kitchener şi Hamilton, să se întâlnească în Duminică de „Sf. Marie” la Câmpul Românesc şi să se roage împreună la Capelă „Adormirea Maicii Domnului”, iar apoi să se bucure frăţeşte la o serbare câmpenească găzduita de Asociaţia Culturală Română.

Un sobor de preoţi vor susţine slujbă la Capelă care va începe la ora 10:00 am.

Muzică, dansul popular, horele româneşti vă vor potoli dorul de petrecerile din România.

DJ CONNEXRO şi GRIGORE ZANFIR vor asigura partea artistică.

Participanţii sunt rugaţi să respecte Regulamentul de Ordine Interioară şi să NU introducă băuturi alcoolice pe proprietate. ACR-Hamilton îşi rezervă dreptul să refuze accesul în parc celor care nu respecta prevederile.

Pentru confortul dvs organizatorii sunt cei care vor oferi contra cost (cash only) mâncare tradiţională şi băuturi alcoolice sau răcoritoare.

Intrare în parc va fi $10.00 de adult şi $5.00 copil 8-16 ani.

Vă invităm să participaţi la organizarea acestei sărbători anuale, tradiţionale, în acelaşi spirit de unitate frăţească şi creştinească şi cu toţii împreună să petrecem o zi pe an în unitate deplină.

Pentru informaţii ne puteţi contacta la (647)504-4179.