ROMÂNI PENTRU ROMÂNI:

“Cum ne reprezintă aleșii noștri?”

Radical din Escu cu Mircea G. Florescu și Ringo Dămureanu

Sâmbătă, 26 Iunie 2021, invitat special la Radical din Escu a fost dl. Deputat Ringo Dămureanu, Președinte al Comisiei pentru Constituționalitate din Parlamentul României, Vicepreședinte al Partidului AUR.

In urma audiențelor parlamentare efectuate la primul Birou Parlamentar Onorific deschis in afara României, in Provincia Almeria, Spania in perioada 8-11 mai 2021, a întâlnirilor cu cetățenii români din zonă, reprezentanți ai mediului asociativ și sindical, ai cultelor religioase și mediului de afaceri, dep. Ringo Dămureanu a depus un număr de 8 interpelări parlamentare către Ministerul Afacerilor Externe, Finanțe și Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene, privitoare la problemele semnalate in cadrul intâlnirilor.

-Măsuri fiscale pentru încurajarea revenirii românilor în țară

-Existența unor programe de strat-up pentru revenirea românilor în țară

-Demersurile efectuate în vederea dublei cetățenii: română și spaniolă

-Întrunirea Congresului Românilor de Pretutindeni

-Cuantumul taxelor consulare

-Posibilitatea deschiderii unui consulat în Insulele Canare, Spania

-Posibilitatea existenței unor consilieri onorifici în ambasade și consulate

-Situația posturilor ocupate și a celor vacante din ambasade și consulate

Despre toate acestea dar și multe altele puteți urmării aici:

Biroul Parlamentar Onorific Almeria este primul birou parlamentar din Diaspora, în afara domiciliului vreunui parlamentar și a fost inaugurat in luna mai de către dl. Deputat Ringo Dămureanu, Președinte al Comisiei pentru Constituționalitate, Vicepreședinte al Partidului AUR, împreună cu dl. Deputat Dănuț Aelenei, membru al Comisiei pentru Industrie și Servicii, Vicepreședinte al Comitetului Director al Uniunii Interparlamentare și dna. Senator Evdochia Aelenei, membru al Comisiei pentru Sănătate și al Comisiei pentru Energie, infrastructură energetică și resurse minerale, membri ai Alianței pentru Unirea Românilor (AUR).

https://www.facebook.com/birouparlamentaronorificalmeria