Nicolae Dina, cunoscut activist civic, anteprenor, liberal cu vechime și fost candidat alegeri parlamentare PNL- Diaspora intră in cursa pentru președenția PNL Spania.

Intr-un comunicat publicat pe pagina personală de Facebook domnia sa transmite următoarele:

„Stimați colegi, prieteni și familiari.

Am plăcerea să vă anunț intenția de a candida la funcția de președinte al organizației PNL SPANIA.

Doresc să formez o adevărată echipă serioasă,puternică și cu dorința de a lucra de formă dezinteresată pentru toți cetățenii români din Spania și Diaspora. Majoritatea dintre dumneavoastră deja mă cunoașteți, cunoașteți traiectoria și ambiția mea politică. Mă cunoașteți mergând alături de cetățenii români în problemele lor, în cele mai grele momente dificile sanitar-financiare, pe care le-am trăit în străinătate departe de casă, unde nimeni nu te ajută.

Mă cunoașteți din campania electorală pentru parlamentarele din 5,6 decembrie 2020, ca și candidat PNL Spania și unde am fost singurul candidat PNL Diaspora care am câștigat alegerile în Spania în fața tuturor partidelor politice indiferent cum sau numit.

Consider că diaspora trebuie să fie reprezentată de români care trăiesc în diaspora, capabili, demni, responsabili și cunoscători direcți ale problemelor cetățenilor romani indiferent de culoarea politică sau religiosă,care dincolo de fidelitatea politică exprimată prin aderarea la politicile promovate de PNL pot demonstra cu tărie că au capacitatea să aducă un mare aport României și românilor oriunde s-ar afla.

Vă invit ca împreună să putem prin vot liber exprima și hotărî cine ne reprezintă și cine o pote face mai bine decât cel care trăiește, muncește, simte și este alături de cetățenii români din Diaspora.

Vă rog să urmăriți toate articolele pe această temă și vă voi ține la curent cu data și locul desfășurării alegerilor din PNL Spania.”