Mentor – Episodul 1 / O emisiune prezentată de Prof. Dr. Florian Colceag la Arca TV

O emisiune prezentată de Prof. Dr. Florian Colceag în care discutăm despre ce înseamnă să fii om, un om adevărat.

Ce este un om adevărat, cât de mult ne-am pierdut reperele, cum arată profilul unui om adevărat? Scriem manualul de utilizare a ființei umane.

Aducem cei mai buni specialiști în educație, psihologi, medici și alți profesioniști pentru a vă oferi soluții și a reuși să identificăm problemele care ne afectează pe toți în această perioadă.

Cât de mult ni s-a schimbat viața, cât de mult ne-am obișnuit cu noua “normalitate”?

Copiii și adolescenții sunt cei mai afectați de izolarea afectivă, socială și emoțională și depinde numai de noi să le oferim sprijinul pentru a nu exista probleme majore în comportamentul lor, în viitor.

Cum îl oferim, care sunt soluțiile?

Cu ce se confruntă tinerii, cum trebuie să intervenim în educația lor, cum trebuie sprijiniți și cu ce se confruntă medicii în această perioadă plină de frustrări și probleme, aflați de la invitații D-lui Profesor Florian Colceag: Dr. Andreea Olteanu, Doctor în psihologia dezvoltării copilului, psihoterapeut – specialist, psiholog clinician specialist, logoped, Preşedinte al Asociației pentru Dezvoltarea Copilului şi a Familiei și Dl. Profesor Dr. Radu Dop, Vicepreședinte al Asociației Medicale Române, Membru fondator al Centrul de Studii pentru Științe de Frontieră și al Asociației de Telemedicină și aplicații spațiale pentru sănătate, specialist în „medicina critică”, chirurg de exceptie, cu o cariera universitară și de cercetare în programe naționale și internaționale.

Urmărește emisiunea in continuare: