Seară de Fotografie Etnografică la Centro Cultural La Tierra Tracia, El Ejido – ETNOGRÁFICO OLT – Partea I

Un material realizat și prezentat in colaborare cu Valeru Ciurea, consultant artistic și  AMradiotv.ro

 Fie că este vorba despre locuri cunoscute din mediul urban, de pescarii din Delta Dunării, ciobanii de pe crestele munților Făgăraș, meșterii sticlari, cioplitorii în lemn, peisaje din zonele montane sau de obiceiuri tradiționale din Bucovina, fotografiile reprezintă o abordare sinceră a unei Românii aflată în plină transformare.

Pornind de la principiul amintit, se  face o radiografie a României în imagini printr-o expoziție de fotografie artistică și etnografică care va fi expusă în sala de expoziții a Centrului Cultural “ La Tierra Tracia” din El Ejido, Provincia Almeria.

 Tot acest periplu fotografic dedicat pasiunii cu care fotograful se implică și explică conținutul, este dedicat bucuriei pe care o resimți atunci când vezi o imagine bună, este dedicat prieteniilor formate la fiecare întâlnire în parte.

 Dorim ca oamenii să privească aceaste expoziții și pe autorul /autorii ei ca pe o întâlnire cu țara, ca pe reamintirea unor locuri dragi, ca pe o pasiune comună pe care o împărtășesc. Această expoziţie este despre oameni, despre ceea ce aceştia simt, despre ceea ce ne leagă de tara noastra, oricât de departe am fi.

„Citește românește, gândește românește, trăiește și simte românește“, un proiect inițiat de Asociación Socio-Cultural Romanati


„Lee y piensa en rumano, vive y siente Rumania” – „Noche Temática Intercultural”, un proyecto iniciado por la Asociación Socio Cultural Romanati

#DepartamentulPentruRomâniiDePretutindeni

#DRPRomania