Seară de dezvoltare personală – Jucării inițiatice, instrumente practice în sprijinul dezvoltării personale

 Consilierul pentru dezvoltare personală facilitează accesul persoanelor la resursele interioare proprii, dezvoltă talentele și potențialul uman, îmbunătățește calitatea vieții personale și profesionale a celor interesaţi să progreseze în plan individual sau colectiv și contribuie la realizarea obiectivelor și aspirațiilor acestora.

 Beneficii – dezvoltare personală pe plan fizic, mental și emoțional, (auto)cunoaștere experiențială și reviewing, validare personală, energie pozitivă, stare de bine, schimbare și transformare, împlinire de sine. 

 Definită uneori și auto-dezvoltare, dezvoltarea personală se referă la activitățile și experiențele care îți îmbunătățesc viața, sub toate aspectele ei: relațiile cu ceilalți, carieră, sănătate, educație și dezvoltare profesională dar și spiritualitate.

Jucării inițiatice, instrumente practice în sprijinul dezvoltării personale

Un material prezentat și realizat de Alina Radu, Academia Astra, Valencia

„Citește românește, gândește românește, trăiește și simte românește“, un proiect inițiat de Asociación Socio-Cultural Romanati

„Lee y piensa en rumano, vive y siente Rumania” – „Noche Temática Intercultural”, un proyecto iniciado por la Asociación Socio Cultural Romanati

#DepartamentulPentruRomâniiDePretutindeni#DRPRomania